10% VERKOOP GAAT ONZE BUREN IN OEKRAÏNE STEUNEN

Goede doelen

Wij van Luna Bodin vinden het belangrijk om duurzaam door het leven te gaan het milieu een handje te helpen. Alle kleine beetjes helpen, maar wij kiezen ervoor om het groots aan te pakken. Jij, als klant van Luna Bodin, kan ons hierbij helpen. 

Sinds 11 Juni doneren wij één boom voor elke bestelling die in onze webshop geplaatst wordt. Zo kunnen wij klimaat neutraal verzenden, en helpen we de wereld een stukje beter te maken. Wij werken samen met de organisatie Plant A Tree. Deze organisatie heeft alleen in 2020 al 15 miljoen bomen gepland. Bij Luna Bodin hebben wij dit jaar als doel om 30.000 bomen te planten. De bomen die One tree planted plaatst zijn bomen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika of Azië. Heb je een voorkeur voor een specifiek land? Dan mag je ons hierover mailen en dan kijken wij naar de mogelijkheden. Hoe bijzonder!

Waarom een boom planten?
Bomen helpen de lucht die we inademen te zuiveren, filteren het water wat we drinken en bieden leefgebied aan meer dan 80% van 's werelds biodiversiteit. Bomen geven ook arbeidsmogelijkheden aan meer dan 1,6 miljard mensen. Daarnaast absorberen bomen schadelijke koolstof uit de atmosfeer en zijn de belangrijkste ingrediënten in 25% van alle medicijnen.

Allemaal goede redenen dus om bomen te planten! 


Hoe werkt het?
Jij doneert, onze partners van One Tree Planted kweken kleine boompjes welke ze vervolgens gaan planten tijdens het regenseizoen in het land van bestemming. Onze partners monitoren de bomen en zorgen ervoor dat ze goed groeien.

Hoe gaaf is dit? Laten wij met z’n allen de wereld een stukje mooier maken! 🌳

Koop nu jouw favoriete sieraden bij Luna Bodin! Voor elke bestelling die geplaatst is in onze webshop planten wij één boom.

Meer informatie?
Bij Luna Bodin vinden we transparantie ontzettend belangrijk. Heb je vragen over onze samenwerking? Neem dan contact op met onze support. Je kunt hier contact met ons opnemen. Heb je vragen over de Non-Profit organisatie waar wij mee samenwerken? Via de website van www.onetreeplanted.org kan je heel veel informatie vinden. Je kunt zelf ook een boom doneren!


 

 

 

Voor 23:59 besteld = morgen gratis bezorgd
Producten van topkwaliteit
100% tevredenheidsgarantie