10% VERKOOP GAAT ONZE BUREN IN OEKRAÏNE STEUNEN

Wat is ring stacking?


Wat is ring stacking?

Een van de nieuwste trends, die de laatste tijd steeds meer aan populariteit wint, is ring stacking. Maar wat is ring stacking nu precies? Ring stacking wil eigenlijk in het kort zeggen dat je verschillende ringen met elkaar combineert, dus tegelijkertijd draagt om dezelfde hand. Hierbij kan het zo zijn dat je verschillende ringen aan verschillende vingers draagt, maar het is ook mogelijk om meerdere ringen om dezelfde vinger te dragen. Beide manieren worden ring stacking genoemd. Natuurlijk kun je niet zomaar alle ringen met elkaar combineren en moet je er bij ring stacking wel voor zorgen dan je ringen uitkiest, die mooi bij elkaar matchen. Maar waar moet je dan precies op letten bij het uitkiezen van ringen voor ring stacking? Hieronder enkele tips:

  • Bepaal eerst of je wil gaan voor een stack met meerdere ringen aan één vinger, of voor ringen aan meerdere vingers. Een combinatie van beide manieren is natuurlijk ook mogelijk.
  • Wanneer je meerdere ringen aan één vinger wil stacken, dan is het aan te raden om deze stack op je ringvinger te maken.
  • Voor het stacken van meerdere ringen aan één vinger kun je het beste zogenaamde ‘aanschuifringen’ gebruiken. Dit zijn smalle ringen, die zich ervoor lenen om dicht tegen elkaar aangeschoven te worden en netjes aan elkaar aansluiten.
  • Een belangrijk onderdeel van jouw stack is één ring (of misschien wel meerdere ringen) die echt de aandacht trekt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een zegelring of een ring met een opvallende steen.
  • Let er wel op dat de ringen aan je verschillende vingers niet tegen elkaar ‘aanschuren’ wanneer je je vingers beweegt, hierdoor kunnen je ringen namelijk beschadigen en dat zou zonde zijn.

Naast bovenstaande tips geldt eigenlijk vooral: probeer verschillende combinaties uit en schuif je ringen eens om verschillende vingers om te bekijken wat jou het meest aanspreekt. Er is namelijk geen gouden standaard voor ring stacking, het is maar net wat en hoe jij de stack zelf mooi vindt! 

Ben je benieuwd naar onze spirituele sieraden? Meer informatie lees je hier op ons blog.

 

Voor 23:59 besteld = morgen gratis bezorgd
Producten van topkwaliteit
100% tevredenheidsgarantie