10% VERKOOP GAAT ONZE BUREN IN OEKRAÏNE STEUNEN

Tips voor jouw mentale gezondheid


Het maakt niet uit waar je in het leven staat, als je midden in een storm zit of als je in een grote piek zit - je gezondheid is belangrijk. Maar we hebben het niet over lichaamsbeweging en een gezonde voeding (hoewel deze dingen essentieel zijn!), we hebben het over je mentale welzijn. Via deze weg willen wij een gesprek over de toestand van je mentale gezondheid openen, want laten we eerlijk zijn, er wordt niet zoveel over gesproken als nodig is. 


We weten dat het gesprek een beetje ongemakkelijk kan zijn voor degenen die het niet zelf hebben meegemaakt. Dus als je in de categorie van het worstelen met mentale gezondheid valt en toch niet weet waar je naartoe moet - we zijn hier om je te begeleiden! Hier zijn een aantal dingen die jou kunnen helpen om door een moeilijke periode te komen. 

1.  Vind je 'Happy Place'.
Het strand, een wandeling door de buurt, een uitzicht op jouw stad -- waar is die ene plek waar de tijd stilstaat en jij rust vind? Zoek je geheime ontsnapping en ga erheen... Vaak!

 1. Gun jezelf rust. 
  Het is oké om niet altijd oke te zijn! Wees open en eerlijk tegen jezelf en accepteer alles wat je voelt, zelfs als het negatief is! Als je het nodig hebt om een dag in bed door te brengen of iemand om bij te kunnen huilen, geef eraan toe! Laat alles eruit.
 1. Verfris je!
  Als je eenmaal genoeg kracht hebt om jezelf uit bed te peilen, plan dan een welverdiende 'Me Day'. Hoe aantrekkelijk het ook klinkt om nu onder een rots te leven, ik beloof je dat een goede ouderwetse zonneschijn goed zal zijn voor je ziel. ☀️ Ga naar buiten en geniet van de frisse lucht en mooie natuur.
 1. Dagboek, dagboek, dagboek!
  Er is iets therapeutisch aan het uitschrijven van je gedachten met pen en papier. Het is alsof de woorden gevangen zitten in je geest en je ze eindelijk vrij laat. Dus ga een nieuw dagboek halen, pak je favoriete pen, en begin met dingen los te laten en wat vrijheid te vinden.📝💗
 1. Praat erover. 
  Ik weet het. Dit klinkt eng. Doe het pas als je klaar bent, het is een grote stap! Maar je zou verbaasd zijn hoeveel lichter je je voelt als je mensen binnenlaat. En als je moeite hebt om de juiste persoon te vinden om dat te doen, overweeg dan om naar een therapeut te gaan!

Jouw mentale gezondheid is enorm belangrijk. Zeker nu in deze moeilijke tijden. Denk aan jezelf! Wij vinden het belangrijk dat je weet dat óók jij het verdient om jezelf af en toe te verwennen. Bestel daarom vandaag nog de leukste spirituele sieraden in onze webshop. Neem hier een kijkje!

Voor 23:59 besteld = morgen gratis bezorgd
Producten van topkwaliteit
100% tevredenheidsgarantie