10% VERKOOP GAAT ONZE BUREN IN OEKRAÏNE STEUNEN

Hoe deze ring je helpt bij positieve emoties


Hoe Malachiet helpt bij positieve emoties

Velen van ons dragen lasten uit het verleden. Of het nu gaat om trauma's, schuldgevoelens of gewoon slechte herinneringen, ze houden ons tegen als we ze niet leren los te laten. Onze Malachia is een ring die je in staat stelt om dit te doen, zodat je een toekomst van voorspoed kunt begroeten.

Onze Malachia ring is gemaakt van Malachiet. Malachiet is een enorm sterke steen met gevoel. Deze edelsteen werkt op het hartchakra en is volgens vele aan het transformeren sinds het aquarius tijdperk begonnen is. 

Malachiet ring

Versterkt liefde & relaties

Doordat de edelsteen met een open hart leert kijken versterkt het gezonde, gelijkwaardige relaties (vriendschappelijk zowel als in de liefde). De steen beschermt tegen energetische vervuiling, straling, negatieve energie en zelfs gevaar of ongelukken.

Belangrijke is ook de energie stroom die voor tevredenheid, geduld, invoelingsvermogen het verminderen van angst zorgt. Malachiet verwijderd alle negatieve energieen die zich op en rond de hartstreek hebben verzamelt. Jaloezie, afgunst, emotionele disbalans, timiditeit, onderdrukte gevoelens en andere angsten worden verwijderd door deze krachtige genezer.

malachiet ring

Hoe reinig je de Malachia ring?

Wij raden aan om de Malachia ring niet te reinigen met zout en/of water. Onder de invloed van (fel) zonlicht kan de malachiet zijn kleur verliezen. Pas hier dus altijd mee op. Reinig de Malachia in plaats daarvan met een stuk stof.

Weetje

De Malachiet ring wordt al duizenden jaren gebruikt voor het vervaardigen van sieraden. Er zijn over de hele wereld sieraden gevonden. Zelfs tot 10.500 jaar terug hebben archeologen malachiet sieraden gevonden. We hebben het hier over de Neanderthaler tijd. 

Zo is er bewijs dat de egyptische koninging Isis-Hathor heel veel gebruik maakte van Malachiet. Ze wordt ook wel de 'Malachiet dame' genoemd. De steen werd in de egyptische tijd gebruikt voor cholera en andere nare ziektes. Ook werd er van de malachiet steen make up gemaakt, door de Malachiet te verpulveren en te vermengen met vet. De godin staat voor schoonheid, macht, vruchtbaarheid, vreugde en liefde. Eigenlijk net als de steen dus

 

 

Voor 23:59 besteld = morgen gratis bezorgd
Producten van topkwaliteit
100% tevredenheidsgarantie