10% VERKOOP GAAT ONZE BUREN IN OEKRAÏNE STEUNEN

De sieradentrends van deze lente


De warme lentezon dient zich weer steeds vaker aan. Dit zorgt voor hogere temperaturen en het ontwaken van de natuur uit haar winterslaap. Eerder heb je in ons blog de sieradentrends van de (inmiddels afgelopen winter) kunnen lezen, maar ook de lente brengt natuurlijk weer nieuwe trends op sieradengebied met zich mee. In dit blog brengen we je graag op de hoogte van deze laatste trends.

De lente is een seizoen waarin subtiliteit en lichte kleuren voorop staan. Vooral pasteltinten worden veel gebruikt in lentekleding. Deze kleuren lenen zich uitstekend om te combineren met fijne en subtiele sieraden, waarin eventueel ook gebruik wordt gemaakt van niet al te opvallende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor sieraden met een klein bedeltje of steentje, zoals de Saint Cristiané armband of de La Lune ring van Luna Bodin. 

  • De Saint Cristiané armband is een armband met zeer fijne schakel, onderbroken door een bedeltje in de vorm van een kruis en een bedeltje in de vorm van een klein amulet. Deze armband is zowel in zilver- als goudkleur verkrijgbaar.
  • De La Lune ring is een fijne ring met kleine ingelegde steentjes en een maan en sterretje aan beide uiteinden. De ring is verkrijgbaar in zilver, goud en roségoud.
Voor 23:59 besteld = morgen gratis bezorgd
Producten van topkwaliteit
100% tevredenheidsgarantie