10% VERKOOP GAAT ONZE BUREN IN OEKRAÏNE STEUNEN

De helende werking van mineralen en edelstenen


Al sinds de oudheid zijn mensen bezig geweest met stenen. Stenen werden gebruikt om vuur te maken en ze werden bewerkt tot gereedschappen. Later werden ze ook gebruikt voor decoratie, bijvoorbeeld bij inlegwerk of voor de bereiding van verfstoffen.

In overleveringen is ook melding gemaakt van de helende werking van edelstenen op de mens. Hoogontwikkelde beschavingen wisten dit, maar ook primitievere culturen gebruikten hiervoor stenen. Medicijnen waren er niet altijd en men leefde veel dichter bij de natuur, zodat men planten, kruiden en ook edelstenen ging toepassen.

Het bleek dat het dragen of opleggen van een bepaalde edelsteen zo’n invloed had dat klachten verdwenen of dat men zich beschermd voelde.

Deze verhalen zijn doorgegeven en op schrift gezet, zodat wij er ons voordeel mee kunnen doen.

Bij Luna vinden we in de eerste plaats edelstenen en mineralen ontzettend mooi dankzij hun schoonheid en vooral ook om het bijzondere feit dat edelstenen miljoenen jaren oud kunnen zijn. Het is ontzettend fijn dat edelstenen ook kunnen bijdragen aan de emotionele gemoedstoestand & dat edelstenen kunnen zorgen voor rust & ontspanning. 


Hoe werken edelstenen?

Voor zover bekend is de werking van edelstenen nooit wetenschappelijk bewezen en zijn veel mensen sceptisch. Maar er zijn ontzettend veel mensen die wel baat lijken te hebben bij edelstenen. Heel veel mensen ervaren een prettig idee als ze edelstenen vasthouden. Zo ervaren ontzettend veel mensen een kriebelend of warm gevoel als de edelsteen wordt gedragen en/of vastgehouden wordt.

Hoe kan dit precies?

Al duizenden jaren gebruikt de mens edelstenen als alternatief medicijn tegen verschillende soorten ziektes/ongemakken. Het lijkt vreemd dat een edelsteen hier aan kan bijdragen, maar hier zit wel degelijk een redenatie achter.

Alles wat op aarde is beweegt. Dit komt omdat alles uit atomen bestaat die een energetische vibratie hebben. Deze vibratie wordt opgewekt door elektronen die rond de atoomkern draaien en trillen. Ons lichaam bestaat ook uit atomen en daarom hebben wij ook een frequentie. Edelstenen trillen op een bepaalde frequentie en stralen daarom energie uit. 

Energetische vibratie

Het klinkt misschien vaag, maar misschien kan je je voorstellen dat alles om je heen energie is en een trillingsfrequentie (energetische vibratie) afgeeft? Dus het universum, gedachtes, emoties, de dieren, mensen & aarde. Ook edelstenen geven deze energetische vibratie af. De energetische trilling van een edelsteen zal ervoor zorgen dat je lichaam deze energetische trilling gaat overnemen. Je lichaam en de edelsteen gaan dus als het ware op 1 en dezelfde frequentie trillen. 

Edelstenen herstellen onbalans in het lichaam

De edelsteen kan een onbalans in je lichaam herstellen door hem bij je te dragen. In veel edelstenen zitten mineralen en die worden opgenomen door onze huid. Door de huid komt het in je bloed en/of bij je botten terecht. Een meditatie met stenen op bv. je Chakra’s is hierdoor heel krachtig. Maar ook een avondje op de bank hangen met een edelsteen kan zorgen voor rust & ontspanning. 

In elke edelsteen zit een andere betekenis en helende werking. Wil je hier meer over weten? Lees hier meer over op ons blog of bekijk onze producten hier.Voor 23:59 besteld = morgen gratis bezorgd
Producten van topkwaliteit
100% tevredenheidsgarantie