10% VERKOOP GAAT ONZE BUREN IN OEKRAÏNE STEUNEN

De leukste cadeautjes voor Valentijn


De leukste cadeautjes voor Valentijn

Bedenk jij ook altijd pas een paar dagen van tevoren wat je nou moet halen voor Valentijn? Je wilt je dochter, moeder of vriendin verrassen met een leuk cadeautje… maar wat moet je geven? Geen zorgen! Wij hebben een lijstje voor jou opgesteld van leukste sieraden die voor gegarandeerd succes zorgen.

L’Amore armband & ketting

Wie houd er nou niet van een prachtige set met sterling zilver? Deze mooie zilveren L’Amore ketting en armband zijn perfect met elkaar te combineren óf los te dragen. Het unieke cadeau voor een geliefde die het in deze tijd ontzettend hard nodig heeft.

Wil je liever alleen een armband of ketting geven? We hebben deze set ook los! Deze mooie set is verpakt in een mooi cadeaudoosje waardoor deze meteen ready is om te geven aan jouw geliefde, vriendin of vriend!

Malachia ring

Velen van ons dragen lasten uit het verleden. Of het nu gaat om trauma's, schuldgevoelens of gewoon slechte herinneringen, ze houden ons tegen als we ze niet leren los te laten. Malachia is een ring die je in staat stelt om dit te doen, zodat je een toekomst van voorspoed kunt begroeten. Voor de geliefde die de Malachia ring het meest nodig heeft is dit het ideale cadeau.
✔️ Laat het verleden los: De Malachia heeft een malachiet, een sterke natuursteen die de drager ervan in staat stelt om negatieve energie te erkennen, uit te putten en te ontladen. Dit omvat natuurlijk ook negatieve gevoelens, trauma's en onderdrukte gevoelens.

✔️ Geniet van een welvarende toekomst: De Malachia laat je niet alleen toe om je negatieve emoties los te laten, maar versterkt ook de positieve. Het wordt vaak de "Steen van transformatie" genoemd vanwege zijn transformerende en helende krachten.

onyx noir ring

Onze Onyx ring helpt bij doorzettingsvermogen en zelfdiscipline. Dit is prettig om je werk goed te kunnen doen, of als je in een stresvolle periode zit en je je doelen wilt bereiken. 

De voordelen van de Onyx ring;

  1. Vergroot je analytisch en pragmatisch denkvermogen. Onyx verbetert je focus en je concentratievermogen.
  2. Onyx geeft controle over je denken en handelen
  3. Onyx is een prettige steen voor rouwverwerking. Onyx laat je in tevredenheid terugkijken en op de goede tijden die je had met wie of wat je nu mist.
  4. Onyx laat de negatieve invloeden, zoals de invloed van aardstralen, boosheid, zwartgalligheid verdwijnen.

Hier zit vást wat leuks tussen, of niet? Anders kan je altijd nog een kijkje nemen op onze website of hier nog iets leuks tussen zit. En mocht je twijfelen: artikelen kunnen altijd 30 dagen worden geruild als deze nog niet zijn gedragen en onbeschadigd zijn!

Succes met het uitzoeken van een leuk cadeautje, en uiteraard veel plezier met het verrassen van jou Valentijn!

Voor 23:59 besteld = morgen gratis bezorgd
Producten van topkwaliteit
100% tevredenheidsgarantie