10% VERKOOP GAAT ONZE BUREN IN OEKRAÏNE STEUNEN

De kracht van edelstenen | Wat doet elke edelsteen precies?


Er zijn ontzettend veel edelstenen op aarde. Al duizenden jaren worden edelstenen gebruikt voor medische doeleindes. Maar wat doet elke edelsteen precies? En welke edelsteen past bij jou? Wij leggen het uit in dit blog. 

Malachiet

Onze Malachia ring is in dit artikel al ruim aan bod gekomen, maar hierbij nog een korte samenvatting: Malachiet helpt mensen om hun emoties in balans te houden. Het verlost ontzettend veel mensen van angst, nachtmerries & fobieën. Het heeft ook een helende werking op ontstekingen in het lichaam. Het werkt ontgiftend.

Black Onyx

De black onyx is een bekende steen uit de oudheid. zowel in het oude egypte als bij de grieken en Romeinen werd de Onyx ring gezien als een bescherm & heelsteen. Dit is ook te verklaren, want Black Onyx helpt bij doorzettingsvermogen & daadkracht. Iets wat de Grieken en Romeinen goed konden gebruiken. Het zorgt voor een betere concentratie & blokkeert negatieve energie. Perfect dus voor mensen die stress op het werk ervaren of voor mensen die een drukke periode tegemoet gaan. 

black onyx ring

Amazoniet

Amazoniet werkt beschermend, brengt balans en harmonie. Het beschermt tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld elektromagnetische straling (van mobiele telefoons, computers en dergelijke), milieuvervuiling, chemicaliën en wateraders. Lichamelijk werkt amazoniet krampopheffend en heeft een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, hypofyse, thymus, de stofwisseling, huid, tanden, botten, osteoporose en verbetert de opname van calcium.

Quartz

De rozenkwarts is de steen van de liefde. Deze steen varieert van roze tot donkerroze/rood. De steen helpt bij het vergroten van je inlevingsvermogen & stimuleert liefde voor jezelf. De steen maakt je vrolijk & optimistisch. Ook geven mensen aan dat het een verjongend effect heeft op je huid. 

moonstone

Maansteen wordt ook wel gezien als de steen van de hoop. De steen staat voor intuïtie, liefde, vruchtbaarheid & het versterkt de vrouwelijke eigenschappen. De maansteen is dan ook heel erg geliefd bij vrouwen. Maanstenen staan erom bekend dat ze energetisch reinigen. Met behulp van bergkristal en hematiet. De maansteen werkt beter als je hem een nacht in het maanzonlicht laat liggen - bij voorkeur bij volle maan. 

In de edelsteentherapie wordt maansteen vooral gebruikt voor vrouwenklachten, waaronder onregelmatige menstruatie, onregelmatige bloedingen, overgangsklachten. En voor mensen met een kinderwens.

maansteen

aquamarijn

Aquamarijn wordt vaak gebruikt bij mensen die hun paranormale gaven willen ontwikkelen. Dit komt omdat de heldere aquamarijn mensen ontvankelijk maakt voor boodschappen van het hogere. Ook geven heel veel mensen aan dat de aquamarijn helderziendheid lijkt te bevorderen. De aquamarijn is een goede hulp om meditatie & spiritualiteit naar een hoger niveau te tillen. Het beschermt tegen het kwaad.

Vroeger droegen veel zeelieden de aquamarijn bij zich als ze een verre & gevaarlijke zeetocht moesten maken. De aquamarijn zou namelijk helpen bij bescherming van verdrinkingsdood. De aquamarijn is een goede steen om opgekropte emoties te verwerken. Deze steen helpt je om te praten over je problemen en geeft troost. Iets wat in deze tijd juist ontzettend belangrijk is. Lees hier meer over onze aquamarijn ring. 

 

 

Voor 23:59 besteld = morgen gratis bezorgd
Producten van topkwaliteit
100% tevredenheidsgarantie